Fri frakt vid 399:- / Unikt utbud / Klarna & Swish

Här hittar du våra snygga och sexiga trosor 

Lanvo Trosa

89 kr 79 kr

Rio Trosa

89 kr 79 kr

Atlanda Trosa

89 kr 79 kr

Wilemina Trosa

89 kr 69 kr

Alicante Trosa

79 kr 49 kr

Madagaskar Trosa

79 kr 49 kr

Stay Ups

89 kr

------------------------------------------------------------------------------

Trosor i flerpack

Får du inte nog av trosor, eller vill du bara ha många? Klicka här och kolla in våra trosor i flerpack.
Fler sexiga trosor till ännu bättre pris! kan det bli bättre än så?

Snygga trosor

På Ldetails hittar du ett brett utbud av snygga trosor. Vi fokuserar på att ta fram snygga och unika underkläder som du både kan känna dig bekväm och sexig i. Är du ute efter svarta, röda, rosa eller blå trosor? Vi har många färger att välja bland.
Vi strävar efter att ha trosor som passar alla, och dessutom till ett bra pris. Och visst har vi billiga trosor, vi tycker inte att det ska kosta att skaffa ett eller flera snygga par!

Underkläder online

I och med att vi endast säljer våra trosor och underkläder online så kan vi hålla priset lågt och ge dig snygga och bra trosor billigt. Hos oss hittar du trosor som sticker ut med snygga detaljer och design. Du handlar enkelt och bekvämt via datorn, mobilen eller surfplattan. Du kan tryggt köpa dina trosor hos Ldetails med Klarna som betalsätt, bekvämt och smooth.

Billiga trosor

Vi älskar underkläder och vill därför att alla ska kunna unna sig ett par vackra trosor. Därför vill ge dig möjligheten till billiga underkläder som ändå kan vara både sexiga, unika och snygga. Varför ska det vara tråkig design när det är billigt? Det är vi här för att ändra på. Hos oss hittar du alltid underkläder med design till ett bra pris!

Tvättråd för trosor

Många av våra trosor är av tunt material och bör därför tvättas med försiktighet. På vissa modeller rekommenderar vi handtvätt, eventuellt liknande lågtemperatur program på din tvättmaskin. Det gäller särskilt för modeller med spetsband vars tyg är tunt. För att behålla passformen på dina trosor är det bäst att låta dem lufttorka.