Fri frakt vid 299:- / Unikt utbud / Klarnas köparskydd

Snygga underkläder med unik och fin design!

L.A Trosa

89 kr

Suspender Vit

139 kr 119 kr

Snygga trosor

På Ldetails hittar du ett brett utbud av snygga trosor. Vi fokuserar på att ta fram snygga och unika underkläder som du både kan känna dig bekväm och sexig i.
Vi strävar efter att ha trosor som passar alla, och dessutom till ett bra pris. Och visst har vi billiga trosor, vi tycker inte att det ska kosta att skaffa ett eller flera snygga par!

Underkläder online

I och med att vi endast säljer våra trosor och underkläder online så kan vi hålla priset lågt och ge dig snygga och bra trosor billigt. Hos oss hittar du trosor som sticker ut med snygga detaljer och design. Du handlar enkelt och bekvämt via datorn, mobilen eller surfplattan. Du kan tryggt köpa dina trosor hos Ldetails med Klarna som betalsätt, bekvämt och smooth.

Billiga trosor

Vi älskar underkläder och vill därför att alla ska kunna unna sig ett par vackra trosor. Därför vill ge dig möjligheten till billiga underkläder som ändå kan vara både sexiga, unika och snygga. Varför ska det vara tråkig design när det är billigt? Det är vi här för att ändra på. Hos oss hittar du alltid underkläder med design till ett bra pris!

Tvättråd för trosor

Många av våra trosor är av tunt material och bör därför tvättas med försiktighet. På vissa modeller rekommenderar vi handtvätt, eventuellt liknande lågtemperatur program på din tvättmaskin. Det gäller särskilt för modeller med spetsband vars tyg är tunt. För att behålla passformen på dina trosor är det bäst att låta dem lufttorka.