Free shipping at SEK 199 / Unique offer / Klarnas buyer protection

Låt dig inspireras

Ibland kan det vara svårt att veta exakt vad man är ute efter. Här har vi kategorier för olika tillfällen!


Sommar

Under vår & sommar tar vi in nya produkter så som bikinis och croptops. Vi vill att du ska hitta snyggt sommar och badmode till bra pris och i unik design! En bikini för stranden eller  varför inte en topp till midsommar. 

Jul & Nyår

Veckorna innan jul har vi varje år en julkalender där du varje dag kan öppna en ny lucka! I luckorna hittar du produkter  på rea, tävlingar och andra erbjudanden.

Till nyår kanske du vill hitta en snygg body, ögonfransar eller underkläder för att du ska känna dig extra snygg inför ett nytt år.

Se merUnderkläder för alla hjärtans dag

Fira kärleken lite extra den 14e Februari!  Vill du ge bort underkläder i present eller unna dig själv? Varje år kommer det nyheter inför denna dag. Kolla in tipsen för trosor och Bh:ar som passar till just alla hjärtans dag.


Black Friday

Tiden för galen rea där du kan fynda produkter till riktigt bra priser! Missa inte vår Black Friday vecka i november varje år.

Se mer


Underkläder i present.

Här hittar du underkläder i flerpack, bästsäljare och presentpåsar. Perfekt present till någon du tycker om eller unna dig själv!Trosor i rätt storlek.

Att hitta trosor som både är snygga och som passar bra i storlek är inte alltid lätt. Det ändrar vi på här! Kolla in våra justerbara trosor.

Myskvällar

Vi har ett fint utbud på natt & myskläder!
Är du ute efter en pyjamas, morgonrock eller shorts & linne? Vi har snygga, sköna modeller i olika färger.